15.500 gæster: Grøn sætter rekord i Kolding

Foto: Lasse Lagoni

Torsdag blev årets grønne koncerter sat i gang. For første gang nogensinde startede koncerterne ikke i Jylland, men i Valbyparken i København. Det betød så også at det i år var en fredag at Grøn besøgte Kolding.

Vejret i Kolding denne fredag har været en blanding af sol og skyer, men dog tørvejr. Temperaturen har lagt på omkring 20 – 21 grader. Altså nærmest ideelt vejr til Grøn ifølge dem selv. De ser nemlig helst at der er en ca. 20 grader, lidt sol og skyer, så det heller ikke bliver for varmt for folk på pladsen.

Inden dagens koncert i Kolding fortalte arrangørerne til JydskeVestkysten at de håbede på at 14.000 mennesker ville dukke op. Sidste år dukkede 13.500 op, og generelt har der været mellem 12 og 15.000 mennesker når Grøn karavanen kom forbi Kolding.

I år slog Grøn så rekord i Kolding. Der var nemlig 15.500 mennesker der valgte at dukke op på pladsen i dag, og det overgår den tidligere rekord på 15.000 gæster.

Grøn fortsætter i morgen turen til Aarhus hvor Woovision vil være tilstede og dække arrangementet. Udover Aarhus skal karavanen forbi Aalborg, Esbjerg, Odense, Næstved og København igen. Artisterne i år er Rasmus Seebach, L.O.C, Christopher, Scarlet Pleasure, S!vas // Ukendt Kunstner, The Minds of 99, Kongsted, Node, Bro, Jeppe Loftager og Skinz.