Albert Dyrlund har hovedrollen i ny dansk spillefilm

Albert Dyrlund har hovedrollen i Danmarks nye spillefilm for alle generationer, og det er den første danske spillefilm nogensinde med en YouTube-stjerne i hovedrollen.

Filmen hedder ‘TEAM ALBERT’ og den har premiere i alle landets biografer den 4. oktober 2018. Filmen bliver betegnet som en unik mulighed for igen at skabe en dansk filmsucces, som man ikke har set i mange år – hverken herhjemme eller i udlandet. Alle steder leder man stadig efter nøglen, der kan få de unge og familierne i biografen til lokale film.

Ikke siden Anja og Viktor-filmene, der fik millioner i biografen og ind foran tv’et, er det lykkedes at samle hele familien foran det store lærred. Det kræver noget helt usædvanligt, og hvis ikke det usædvanlige sker NU, har vi tabt en hel generation.

Temaet i TEAM ALBERT er at turde stå ved det, du vil, uanset at omgivelserne i form af venner, familie eller uddannelsessystemet siger noget andet. At turde fejle og alligevel blive ved. Viljen til at ville, for vi har brug for fyrtårne, der viser os, at selvom det koster blod, sved og tårer, så bliver vi måske mere tilfreds med os selv og vores liv, hvis vi ikke lader os presse ned i nogle forudbestemte kasser, der gør os ens.

TEAM ALBERT er inspireret af John Hughes-filmene The Breakfast ClubPretty in Pink og Ferris Bueller’s Day Off, der alle handler om kærlighed, venskab og loyalitet.

Med YouTube-stjernen Albert Dyrlund håber Regner Grasten Film, at de har fundet en ny Robert Hansen/Sofie Lassen-Kahlke-stjerne, der favner hele familien Danmark, som de to gjorde i Anja og Viktor-filmene.

Albert Dyrlund har mere end 160.000 abonnenter på sin YouTube-kanal og mange 100.000 hits på sine videoer. Albert Dyrlund er også en SoMe-popstjerne, og hans sange kan tælles i millioner af hits, hvor hele Danmark har sunget med på “Hellerup Dreng”, “Emoji” og “Ulla”.