Anderson .Paak i Royal Arena: Et kaotisk display af stortalent

Torsdag var der lagt i ovnen til en ordentlig fest i Royal Arena på Amager. Den 33-årige SoCal rapper Brandon Anderson Paak, bedre kendt under kunstnernavnet Anderson .Paak havde nemlig meldt sin ankomst.

Knap 7000 forventningsfulde gæster havde købt billet til aftenens koncert, og den store sal på Amager var derfor nedskaleret noget denne torsdag aften, da den som bekendt kan rumme mere end det dobbelte. Dog så .Paak absolut ikke dette som hverken et nederlag eller en forhindring for at levere et brag af en koncert. Ifølge ham selv var dette nemlig et af de største publikummer han nogensinde har optrådt for.

Koncerten kommer desværre noget skidt fra start, da man i de første par numre, “The Chase”, “Who R U?” Og “Bubblin’” næsten ikke kan finde .Paak’s ellers stærke vokal i bandet ‘The Free National’s’ overordentlige stærke og velspillede lydunivers.

.Paak formår dog at finde storformen frem og får i løbet af koncerten overtaget lydbilledet.

.Paak er en mand med krudt i røven, hvilket gør aspekter af koncerten til en højenergisk oplevelse. Der bliver danset, hoppet, grint, smilet, spillet på trommer og stagedivet,  og han ligner unægteligt en mand der virkeligt nyder det han laver.

Koncerten er dog, på trods af .Paak’s enorme talent og evindelige energi, en meget rodet affære. Nogle mærkelige tempo- og energiskift forårsaget af .Paak’s behov for gentagne gange at vise hans store talent på trommerne, samt nogle lidt for lange malplacerede mørklagte pauser imellem nogle af numrene gør at det bliver en lidt kaotisk oplevelse og en kamp for at genvinde et højt energiniveau hos publikum.

Koncerten slutter en del stærkere end den startede. Med numre som “Come Down”, “Tints” og sidst men ikke mindst en vel leveret Mac Miller hyldest med et cover af den afdøde rappers nummer “Dang”, finder både .Paak og publikum energien igen.

Alt i alt beviser .Paak at han har talent og formår at levere en vare, der dog ikke var så poleret og finpudset som man kunne have ønsket.