Foto: Mike Madsen

Anmeldelse: Ellie Goulding | Smukfest 2017

M.M.

Læserne

lørdag d. 12. august 2017 kl. 08:12 af: M.M.

Ellie Goulding har haft flere verdenshits, blandt andet Love Me Like You Do, Burn, On My Mind, Lights, Still Falling For You og seneste sangen First Time med norske Kygo.

Koncerten på Smukfest blev en stille og rolig intro, hvor det først for alvor var ved den tredje sang Lights at publikum sådan for alvor begyndte at leve sig ind i koncertuniverset. En sang der er en god kickstarter til at sparke lidt ild i røven på de fremmødte publikummer til Gouldings koncerter, og som også hjalp publikum på “rette vej” denne fredag aften.

Ellie har en meget interessant vokal, og denne aften får vi flere gange lov til virkelig at mærke den kraft der ligger i stemmen. Det er en fryd at høre på, og hun gør det godt live. Hun virker selvsikker på scenen, og får hurtigt indtaget scenen og skabt en god kontakt til publikum.

Et publikum som efter en lidt sløv start for alvor kommer op i gear i de store hits som First Time, hvor der udbryder skønsang i skoven. Tydeligt at denne sang allerede har nydt stort succes her til lands.

Der er også kredset for sceneshowet, både med lys, baggrund og ikke mindst de røgkanoner hun i ny og næ skyder af, til begejstring for publikum.

Hun har en evne til at lave storslåede sange som bliver kæmpe hits og nærmest giver gåsehusligende oplevelser når man står blandt publikum. Samtidig mestrer hun også evnen til at lave sange der får sparket gang i publikum og skaber nærmest DJ ligende scener når publikum går amok.

Ellie Goulding er en alsidig artist der formår at levere sange der er gode at smide på Spotify playlisten men også at høre live. På Smukfest kom de store hits virkelig til sin ret, og On My Mind, Burn og Love Me Like You Do satte et perfekt punktum for en ganske god koncert, som viste det talent Ellie besidder.

IMG_4429 IMG_4469 IMG_4476 IMG_4482 IMG_4489 IMG_4314 IMG_4402

Skriv et svar