Anmeldelse: Fortryllende lækkerier fra Rag’n’Bone Man

Mandag aften gav Rag’n’Bone Man koncert i et fyldt Forum Black Box. Manden, der blandt andet står bag de store hits ‘Human’ og ‘Skin’, har med hans store stemme indtaget musikverdenen det sidste år. Denne mandag leverede han en koncert i top klasse.

Med et blandet publikum beviste han sin musikalske rækkevidde. Han formåede at fange publikum helt ned på de bagerst rækker og leverede en musikalsk alsidig oplevelse.

“Baby I know my gospel but I ain’t a preacher”, som han synger i sangen ‘Ego’ rammer hovedet på sømmet i hans optræden. På intet tidspunkt var der en prædiken, trods der blev sendt soul ud fra scenen. Man kunne tydeligt mærke en mand, der nyder diversiteten i musikken og har helt styr på sine genre, der har et bredt spektre. Et spektre han mestre.

Han virkede oprigtigt og var humoristisk mellem numrene. Publikum grinte helt naturligt med og virkede til at have en fest.

Der blev spillet de store hits og et enkelt nyt nummer. Sangene ‘Skin’ og ‘Human’ blev fremført i en ny og lidt anderledes måde end vi kender dem fra radioen. ‘Skin’ blev taget helt ned i tempo, men ikke gjort så ugenkendelig at folk ikke kunne synge med i omkvædet. Det bidrog til en nærmest fortryllende stemning i salen.

Når der blev spillet et par af de stille numre i streg var det intet problem at få folk med op i gear igen til de mere tempofyldte sange. Rag’n’Bone Man havde et velspillende band med sig på scenen i Forum. De var tight og de leverede musikalske lækkerbiskner på skift, som publikum hyldede instinktivt.

Det er sjældent at jeg er til koncerter, hvor jeg bliver slugt af nuet og bare “rocker med”. Det var dog bestemt tilfældet her. Om man kender musikken eller ej fanges man af den musik der bliver spillet og ikke mindst den store stemme. Numrene skiller sig ud og smelter ikke sammen til den samme lyd og det bidrager til at man er med hele vejen og ikke ender med en monoton stemning. Det var en koncert der leverede på alle fronter, derfor får den musikalske stjerne Rag’n’Bone Man 6 velfortjente stjerner.

Billeder

Herunder kan du se nogle billeder vores medbragte fotograf tog til koncerten. Foto: Kasper Bundvad

_DSC5193_DSC5291_DSC5315_1_DSC5248_DSC5184_1_DSC5330_1_DSC5228_DSC5225_DSC5217