Barack Obama bliver tegneseriehelt i ny animeret komedieserie

Barack Obama og hans vicepræsident Joe Biden, bliver tidsrejsende eventyrere der søger efter en bedre fremtid. Conan O’Brien og produktionsselskabet Titmouse har tilsluttet sig projektet som executive producers.

Til Newsweek, siger skaberen Adam Reid at da han fandt ud af at produktionsselskabet Titmouse og Conan O’Brien ville tilslutte sig projektet, at så græd han.

Serien, med titlen ‘Barry & Joe: The Animated Series’, er inspireret af et show kaldet Quantum Leap fra 1980´erne og bliver beskrevet som ‘Jonny Quest møder Quantum Leap, hvis Jonny og Hadji faktisk var tidligere Demokratiske ledere og at hele Hanna-Barbera manuskriptforfattere var på Meskalin under udviklingen’.

Handlingen kommer til at foregå efter Donald Trump er blevet indsat som præsident. Efter hans indsættelse, rejser Joe Biden tilbage til forskellige tidspunkter i historien for, igen og igen, at prøve og rekruttere en uvidende Obama, eller “Barry”, som sin partner for at redde verdenen.

Skaberen Adam Reid har udpeget seriens skurk som Trump. En skurk der er inspireret af Dr. Claw fra Inspector Gadget. Så man kommer aldrig til at se hans ansigt, og han vil blot være repræsenteret af en lille orange hånd.

Foto: Titmouse
Serien handler ikke om Donald Trump, men han er repræsenteret af en lille orange hånd. Foto: Titmouse

Skaberen Adam Reid har indsamlet 107.904 dollars (680.000 danske kroner) på Kickstarter til projektet. Reid er selv begejstret over modtagelsen ‘Mit nørdede hjerte exploderer ved tanken om at denne ide kan blive til virkelighed. Det er banans’, sagde han i en pressemeddelelse.

Til Newsweek siger han: ‘Det er en eskapistisk-liberal fantasi, men det er også lidt om ting, vi er interesserede i og karakterer vi bryder os om. Jeg tror målet er at få folk til at grine og føle kataris på samme tid’. Han siger dog også at serien ikke vil være en direkte reaktion til de nuværende nyheder, fordi det er umuligt at følge med i hvad der sker i nyhedsstrømmen.

Der er dog stadig masser af arbejde der skal gøres for at gøre projektet til et halvtimes langt show, som seere faktisk kan se. De regner først med at være klar til at pitche showet til tv-stationer i starten af 2018. Derefter kan der gå et år, eller måske endnu længere tid efter aftalen er indgået til at showet bliver vist.