Charlie Brooker aflyser 2017 Wipe

Charlie Brooker har meddelt at han ikke vil lave en 2017 Wipe. Den engelske manuskriptforfatter, tv vært og satiriker har ellers hvert år siden 2010 underholdt med sit årlige Wipe, som er en satirisk gennemgang af året der gik.

Black Mirror skaberen fortæller at grunden bag aflysningen af årets Wipe, er at han simpelthen har for travlt med andre projekter, og derfor har været bagud med manuskriptet til 2017 Wipe. Det skriver han selv i et tweet.

Han kunne dog samtidig afsløre en god nyhed, nemlig at han har færdiggjort en ny tv-serie i 5 afsnit kaldet ‘Cunk on Britain’, med den engelske skuespiller, komiker og manuskriptforfatter Philomena Cunk som vært. Det er en serie der vil behandle britisk historie på en underholdende facon.

Da serien blev offentliggjort tidligere i år blev det beskrevet på den her måde:

‘Hun vil spørge sonderende spørgsmål som: Var dinosaurer de første folk til at opdage Storbritannien? Hvornår blev Storbritannien officielt ‘great’? Hvor købte Robin Hood sine strømpebukser, eller var den del bare opfundet? Den ultimative guide til vores lands fortid: ‘Cunk on Britain: The Rest Is History’”

Han afslutter sin serie af tweets af med at fortælle at vi snart kan forvente flere gode nyheder. Spændende hvad det er.

Så selvom vi ikke får glæde af Charlie Brooker og hans årlige Wipe, kan vi glæde os til en underholdende fortælling om landet vi engang herskede over.