Dua Lipa, Zara Larsson, MØ, Charli XCX og Alma i unik optræden

Dua Lipa, som lige nu hitter med sin sang ‘IDGAF’, har været et smut forbi BBC Radio 1 Live Lounge og i den forbindelse valgte hun under netop sangen ‘IDGAF’ at samle nogle af Europas mest populære kvindelige sangere til en helt speciel optræden.

Dua Lipa spurgte Zara Larsson (Sverige), MØ (Danmark), Charli XCX (England) og Alma (Finland) om de ikke havde lyst til at synge sammen med hende. Det havde de, og det er der kommet ovenstående optræden ud af.

På sin Instagram udtrykker Zara Larsson stor begejstring for intiativet, og skriver blandt andet: “Jeg er SÅ stor fan af alle disse kvinder. Jeg elsker oprigtigt både det musik de laver og de mennesker de er. Mange tak for at spørge om jeg vil deltage, Dua. Ville gøre det igen når som helst.”

MØ udtrykker ligeledes på Instagram stor begejstring over deres optræden. Hun skriver blandt andet: “Jeg startede med at lave musik på grund af Spice Girls og #GirlPower all the way tilbage i 1996. Så at være en del af denne eksplosive “girl-takeover Live Lounge” cocktail var VIRKELIG noget jeg nød.”