Efter Guldtuben roast: “Anden” laver et tredje show i Royal Arena

Efter Anders Matthesen´s gæsteoptræden til Guldtuben i lørdags, hvor han roastede en masse af de kendte YouTubere, er efterspørgselen til hans jubilæumsshow Anden 25 steget eksplosivt. Faktisk så eksplosivt at de har valgt at lave endnu et ekstrashow i Royal Arena.

Udemeldingen om endnu et ekstrashow kommer kort tid efter at Fie Laursen valgte at kritisere Matthesens performance og sige at han ikke er relevant mere.

En udmeldelse der klinger lidt hult i forhold til at han kunne melde det første show udsolgt på bare tre dage, og nu har to ekstra shows stablet op som gør at op mod 42.000 vil kunne opleve showet alene i København. Der er plads til 14.000 tilskuere til hvert show.

Hans jubilæumsshow bliver det største comedy show i Danmark. Da han offentliggjorde nyheden om showet sagde han i en pressemeddelse – ”Jeg har syslet med tanken om at lave et rigtigt ”stadion-show” gennem de sidste 15 år. Et show med store armbevægelser og godt med raketter og flødeskum og hvor alt kan ske. Nu er der den helt rigtige anledning, og jeg føler mig mere klar end nogensinde før”.

Det tredje show vil finde sted lørdag den 27. oktober 2018 kl. 20.00, og billetsalget til showet er startet. Billeterne kan købes via ticketmaster.dk