Er det her opfølgeren til ‘SKAM’? Ny serie fra NRK

I mange unge menneskers hjerter har der været et tomrum, efter at ‘SKAM’ sidste år sluttede. Siden da har fans af serien kunne følge andre landes versioner. Nu er NRK, altså dem der oprindeligt sendte ‘SKAM’, tilbage med en ny hemmelighedsfuld serie, der på mange måder allerede minder om ‘SKAM’.

Hvad ved vi om serien?

Der er kun meget lidt information tilgængelig om den nye serie. Vi ved at serien hedder ‘Blank’ og handler om Ella, der tilbringer sit første sabbatår i en lejlighed i Oslo med Susanne. Serien har en online realtime hjemmeside, ligesom SKAM. Den side hedder blank.p3.no. Siden vil blive opdateret når, der sker noget relevant i karakternes hverdag. Hver søndag morgen vil ugens videoklip samles i en episode.

Første opslag på ‘Blank’ siden blev lagt op 14. april kl. 22.14.  Opslaget var en Messenger besked fra vennen/kæresten Mats.

blank_mats

En lille sjov detalje bemærkede en bruger i forbindelse med en kommentar til opsalget. Da personen skrev en kommentar til opslaget stod der “Takk! Kommentaren din vises etter at SKAM-redaksjonen har godkjent den.” En fejl, der dog skulle være rettet nu.

blank_skam

Første klip

Ved en femtiden i morges blev det første videoklip lagt ud på blank.p3.no. Klippet har fået titlen ‘Hvor er vi?’, og i klippet følger vi Ella og Susanne til en fest. I det første klip fra serien får vi sat ansigt og stemmer på vores hovedpersoner, og vi finder ud af, at Ella ikke kender nogle til festen, men kun er der fordi Susanne har mødt en af fyrene på Tinder. Derudover er det ikke mange nye informationer vi får fra det første klip.

Gårsdagens besked fra Mats skulle dog betyde, at vi kan vente os endnu et videoklip senere i dag.

Hvad ved vi om de medvirkende?

Skarpe og hurtige Facebook brugere fra gruppen ‘Kosegruppa DK’ har fundet fire Instagram profiler fra de medvirkende.

Her er de informationer vi har fundet på de fire Instagram profiler:

– Vores to hovedpersoner hedder Ella Correia Midjo, Susanne Gressum. Derudover har vi karakterne Mats Danielsen og Louise Bettvik.

– Ella og Susanne er muligvis fra Bergen.

– Mats betegner sig selv, som en halv jernkæmpe, og at han har en mærkelig jernhat.

– Mats studerer højst sandsynligt ‘Det sammenfunnsvitenskapelige faktultet’ på Oslo Universitet.

– Louise går sandsynligvis på Oslo Metropolitan University.

De fire Instagram profiler kan du finde ved at trykke på deres navn her: Ella, SusanneMats og Louise.

Artiklen er senest opdateret 09.14.