Grædende fans i ekstase over finsk popstjerne

Søndag eftermiddag afholdte den finske popstjerne Isac Elliot en gratis pop-up koncert i København. At Isac Elliot kom til Danmark var noget, der havde fået flere hundrede danske piger ud på gaden for at følge hans færd hele dagen.

For langt de fleste danskere er den 17-årige finlænder nok relativt ukendt, men især blandt danske teenagepiger er han ekstrem populær. Ikke kun i Danmark, men specielt i hjemlandet Finland og også i stor grad i Norge.

Karrieren startede tilbage i 2013, hvor han den 14. februar udgav sin første single kaldet ‘New Way Home’. Sangen, der er indspillet i København, nåede en 1. plads i Finland og en 14. plads i Norge. I 2016 var han aktuel, som sanger på sangen ‘Beast’, der er produceret af norske Tungevaag & Raban. Sangen har mere end 50 millioner afspilninger på Spotify.

Vilde danske fans i glædestårer

Lige fra Isac Elliot steg ud af flyet i Københavns Lufthavn her til formiddag har han været omringet af de danske fans, der har fulgt ham alle steder han har været i løbet af dagen.

Undervejs er flere piger også brudt grædende sammen i glæde over at møde deres idol. Det kan man se på Isac Elliot’s Instagram Story, hvor han flere gange i løbet af dagen har filmet grædende piger.

I lufthavnene blev han mødt af en stor gruppe piger, hvor han tog sig tid til at tage billeder med dem, og modtage deres gaver.

Da han skulle væk fra lufthavnen løb enkelte fans sågar efter bilen.

 

isacelliot_4

Under hans ophold i Danmark har den finske popstjerne indtil videre ikke haft mange afbræk fra de mange skrigende fans. Både før, under og efter koncerten er han, hvorend han har bevæget sig, blevet mødt af fans der gerne vil have et billede med stjernen.

Isac har dog stillet op til det hele, og på sin egen Instagram story har han sagt at hans mål er at prøve at få taget et billede og sagt hej til alle i løbet af dagen.

isacelliot_5

Overrasket over antallet af mennesker

Stjernen selv gav under sin gratis pop-up koncert udtryk for at han var positivt overrasket over, hvor mange der egentlig var dukket op. Han havde regnet med at en 20 stykker ville overvære hans lille akustiske koncert, men det endte op med langt mere end det. Isac Elliot er også på vej til at blive rigtig populær i Danmark.

På Isac Elliot´s Instagram Story kan man se en masse videoer fra hans besøg i Danmark. Den er, som bekendt, tilgængelig i 24 timer.

Herunder kan du se nogle videoer fra hans besøg i Danmark, der er blevet lagt op på Instagram.

 

Et opslag delt af @sparklingdiscoballgirl den

 

Et opslag delt af Isac Elliot (@uncovermeellioteer) den