Jimmy Carr vender tilbage til Danmark

En af de hårdest arbejdene og mest populære komikere i verden vender i 2018 tilbage til Danmark. Det sker når Jimmy Carr besøger landet med hans ‘The Best Of, Ultimate, Gold, Greatest Hits World Tour, som er et show hvor Jimmy samler hans bedste jokes sammen med helt nyt materiale.

Jimmy Carr besøgte for første gang Danmark tilbage i 2015, hvor han optrådte i DR Koncerthuset i København med hans show ‘Gagging Order’. Han vendte allerede tilbage til landet i 2016, hvor han optrådte i Musikhuset Aarhus og DR Koncerthuset med showet ‘Funny Business’.

Vi anmeldte hans show i Aarhus i 2016, hvor vores anmelder blandt andet beskrev showet således: “Det er det Jimmy kan. Han kan få os til at le af de mest absurde ting, og det foregår i så hurtigt et tempo at man næsten ikke opdager nogle af de grusomheder man lige har grint af.”

Jimmy Carr er nemlig kendt for at være en komiker der ikke er bange for fortælle jokes om de mest absurde og grusomme ting. Han formår dog at gøre det på en måde, der har skaffet ham et stort publikum over store dele af verdenen.

I 2018 kan man opleve ham i Aalborg og København. At Jimmy Carr besøger landet igen er noget direktøren i Aalbog Kongres og Kultur Center Nikolaj Holm er rigtig glad for.

– Inden for ganske kort tid kan vi præsentere endnu én af de store engelsktalende komikere. Jeff Dunham blev udsolgt på rekordtid, og så nu 14 dage senere har vi lukket kontrakten med Jimmy Carr, siger han i en pressemeddelelse.

Billetsalget til de to shows i Danmark starter i morgen kl. 11 via. ticketmaster.dk og drkoncerthuset.dk