John Oliver vender tilbage til britisk TV for første gang i 11 år

John Oliver er blevet ret så populær i forbindelse med sit show ‘Last Week Tonight with John Oliver’. Et show der har kørt siden 2014, og har vundet 7 Emmy statuetter.

John Oliver skal være gæst i ‘The Russell Howard Hour’, som er et nyheds- og comedyshow præsenteret af komikeren Russell Howard. Episoden hvor John Oliver skal være gæst bliver sendt den 21. december på den engelske tv-kanal Sky One.

Episoden vil blive lagt op på Russell Howard’s YouTube kanal, dagen efter det er blevet sendt på britisk tv.

Det er første gang John Oliver gæster et britisk tv-program siden han medvirkede som paneldeltager i panelshowet ‘Mock The Week’ i 2006.

Efter det flyttede han nemlig til USA for at være Senior British Correspondent på The Daily Show. Et job han blev tilbudt efter en anbefaling fra Ricky Gervais, der aldrig havde mødt John Oliver, men var bekendt med hans arbejde.

Programmet ‘The Russell Howard Hour’ minder meget om hans BBC show ‘Russell Howard’s Good News’, der blev sendt i perioden 2009 – 2015. Det nye show havde premiere i september og er allerede blevet en succes der giver tv-kanalen Sky, 3 gange så mange seere i tidsrummet programmet bliver sendt end de normalt har.

Derudover har showet også godt fat online, hvor mange af klippene bliver set mange gange, samtidig med at de fulde afsnit bliver lagt ud på Russell Howard’s YouTube kanal så alle kan se afsnittene.

‘The Russell Howard Hour’ er produceret af Avalon, som også står for ‘Last Week Tonight with John Oliver’ – og managementet repræsenterer også både Russell Howard og John Oliver.