“Anden” laver Danmarks største comedy-show nogensinde

Næste år fejrer Anders “Anden” Matthesen 25 års jubilæum, og det sker med at lave Danmarks største comedy-show.  Han opfører et show han har valgt at kalde “Anden 25” og det bliver ikke et show der skal på turne. Det bliver kun opført 2 gange, nemlig 1 gang i Royal Arena i København og 1 gang i Jyske Bank Boxen i Herning. Der bliver plads til 14.000 publikummer til hvert show.

Anders Matthesen har længe tænkt på at lave et stort arena show. I en pressemeddelse udtaler han – ”Jeg har syslet med tanken om at lave et rigtigt ”stadion-show” gennem de sidste 15 år. Et show med store armbevægelser og godt med raketter og flødeskum og hvor alt kan ske. Nu er der den helt rigtige anledning, og jeg føler mig mere klar end nogensinde før”, udtaler han.

Anders har jo for vane ikke at ville fortælle så meget omkring hvad der kommer til at ske i showet, og det gør han heller ikke. I pressemeddelsen udtaler han – ”Der bliver ikke tale om teater eller foredrag eller store refleksioner over livet. Det bliver ikke et navlepillende show, gennemsyret af røde tråde og dramaturgi.
Vi snakker SHOW denne gang – i den helt store stil og med fuld smadder på fra start til slut.”

Så man kan forvente et show i en klasse en dansk komiker aldrig har lavet før. Billetsalget er startet, og billetterne kan købes via ticketmaster.dk