Linkin Park forsanger Chester Bennington er død

TMZ skriver at forsangeren i Linkin Park, Chester Bennington er død blot 41 år gammel. Ifølge politikilder skal han have begået selvmord ved at hænge sig selv.  Han blev fundet død i et privat hjem i Palos Verdes Estates i Los Angeles. Han efterlader sig seks børn fra to ægteskaber.

Linkin Park blev dannet i 1996, og siden 1999 har Chester Bennington været med i bandet. De fik for alvor deres gennembrud med debutalbummet “Hybrid Theory”. De har i løbet af årene har flere verdenshits såsom “In The End”, “Numb”, “What I´ve Done” og “BURN IT DOWN”. De var aktuelle så sent som i maj hvor de udgav deres album “One More Light”, hvoraf specielt sangen “Heavy” feat. Kiiara fik god succes. Bandet har på verdensplan solgt mere end 70 millioner albums.

Bandmedlemmet Mike Shinoda skriver på Twitter:

Bandet har siden den 6. maj været på tour med “One More Light Tour”, og afsluttede i starten af juli Europa delen af den tour. Efter planen skulle de have startet deres amerikanske og canadiske del af toureen om 7 dage. Resten af touren bliver dog nok med stor sandsynlighed aflyst.