Logan Paul kritiseres efter at have vist selvmordsoffer i video

22-årige Logan Paul har massiv succes på YouTube, hvor hans kanal “Logan Paul Vlogs” har mere end 15 millioner abonnenter. 

Den unge YouTuber får nu massiv kritik efter at have lagt en upassende video ud online. I videoen tager Logan Paul sine følgere med ud i skoven Aokigahara, som er en japansk skov mange tager hen til for at tage deres eget liv. Skoven er blevet kendt som “selvmordsskoven”.

Cirka midtvejs i videoen ser Logan Paul en mand, som for nyligt har begået selvmord. I videoen er ansigtet sløret, men manden bliver filmet upassende tæt på, mens Logan Paul og vennerne laver sjov med manden lige ved siden af ham.

Den ufølsomme video har betydet at han lige nu mister abonnenter på sin kanal, samtidig med at han får massiv kritik af rigtig mange, blandt andet kendte personligheder, som verdens største YouTuber PewDiePie, Sophie Turner fra Game of Thrones og Aaron Paul fra Breaking Bad.

Mange har også kritiseret YouTube for ikke at fjerne videoen. Det var nemlig Logan Paul selv, der fjernede videoen efter næsten et døgn og ikke YouTube. Videoen blev først fjernet efter at den var blevet set mere end 6 millioner gange og liket mere end 500.000 gange.

YouTube har svaret at de vil hæve nummeret af moderatorer til mere end 10.000 i 2018, for at forhindre at en lignende situation gentager sig.

Logan Paul har i dag været ude med en undskyldning på både Twitter og YouTube.

Undskyldningen får kritik, blandt andet fordi han kun snakker om sig selv og den kritik han er ude for og ikke nævner hverken offeret, familien eller psykisk sygdom, hvilket mange mener er egoistisk og ufølsomt.

Føler du dig nede og trænger til nogen at snakke med kan du ringe til Livslinjen på telefon 70 201 201. På livslinjen.dk kan du også skrive med dem.