“Anden” melder Royal Arena udsolgt på 3 dage – laver ekstrashow

At Anders Matthesen er en populær komiker i Danmark er der vidst ingen der er i tvivl om, og den popularitet er kn blevet bekræftet efter at han satte billetter til salg til hans “Anden 25” jubilæums shows. I alt blev 28.000 billetter sat til salg, 14.000 til hvert show, og Anders kan nu melde udsolgt til hans show i Royal Arena i København. 14.000 billetter revet væk på blot tre dage.

Den store efterspørgsel på billetter har nu ført til at det er lykkedes at sætte et ekstra show op i Royal Arena. Det betyder at yderligere 14.000 får chancen for at opleve jubilæums showet. Ekstrashowet finder sted den 26. oktober, altså dagen efter det første show i Royal Arena.

Læs også: Efter Guldtuben roast: “Anden” laver et tredje show i Royal Arena

I Anders Matthesens kommentarspor på Facebook er der flere der har brokket sig over at han laver et ekstrashow. Kritikken lyder på at flere har købt billetter til langt fra scenen, eller til showet i Jylland selvom de bor på Sjælland, og at det ikke er så eksklusivt mere når han laver et ekstrashow. Anders selv har svaret på en kommentar på en der var utilfreds med ekstrashowet.

andenkommentar

Billetterne til ekstrashowet er blevet sat til salg via. ticketmaster.dk