Metallica åbner Royal Arena med dobbeltkoncert

Metallica at a packed concert this week at Shanghai's Mercedes-Benz Arena.

Der har længe været spekulationer omkring hvem der skal åbne Danmarks nye indendørs koncertarena med plads til op mod 16.000 tilskuere, og det er nu offentliggjort at det er Metallica som åbner den med 2 koncerter den 3 og 5. februar 2017 kl. 20.00.

”Metallica åbner den nye arena! Det glæder vi os utroligt meget til. Vi er stolte og taknemmelige for, at vi er det første band der kommer gennem dørene og indvier den nye arena, og det er jo et stykke tid siden vi har været i Danmark, i Horsens for et par år siden, så vi er ekstra ekstra spændte på, at komme tilbage til mit fædreland og spille nye numre fra den friske plade. Vi ses derude til indvielsen af den nye Copenhagen Royal Arena”. – fortæller Lars Ulrich i en pressemeddelelse fra Live Nation Danmark.

Metallica udgiver et nyt album d. 18. november, og de to koncerter i Royal Arena bliver den første mulighed for europæiske fans for at høre materialet live, og ydermere er koncerterne de to eneste Metallica giver i Europa i første halvdel af 2017.

Dan Hammer er glad for at kunne præsentere et så stort navn til åbningen, i pressemeddelsen siger han: Metallica udgiver et nyt album d. 18. november, og de to koncerter i Royal Arena bliver den første mulighed for europæiske fans for at høre materialet live, og ydermere er koncerterne de to eneste Metallica giver i Europa i første halvdel af 2017.

Billetsalget starter fredag 30. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk