Nikolaj Lie Kaas tilbage som vært på Zulu Comedy Galla

Han var vært da gallaen for første gang blev afholdt i 2009, han var en del med i showet i 2010 da Martin Brygmann var vært, han var vært i 2011 og i 2012. Siden dengang er det eneste man har set til Nikolaj Lie Kaas i Zulu Comedy Galla da han gav en gæsteoptræden i en sketch med Tim Christensen og Magnus Millang.

Nikolaj Lie Kaas er uden tvivl den mest populære vært på Zulu Comedy Galla nogensinde. Han er en del af grunden til den succes programmet har nu om dage, og han har deltaget i mange sjove sketches i programmet, og endda lavet landeplager som en del af Nik & Ras med sangene “Fugt i Fundamentet” og “Hvad Sker Der Her” sammen med Rasmus Bjerg. “Fugt i Fundamentet” solgte dobbelt guld og debuterede som nummer 1 på den officielle danske hitliste, mens “Hvad Sker Der Her” debuterede som nummer 5.

Da det i dag blev offentliggjort at Nikolaj Lie Kaas er tilbage som vært på Zulu Comedy Galla blev det derfor modtaget med glæde af rigtige mange mennesker. At Nikolaj skulle være vært i år blev offentliggjort via en video der blev lagt ud på TV2 Zulus Facebook side i dag.

Zulu Comedy Galla bliver afholdt i Operaen i København torsdag 31. august kl. 20.00, og bliver sendt på Zulu om søndagen. Billetter til showet kan købes via. ticketmaster.dk