Kan du google dig bedre end en læge?

Mandag 12. februar kl. 20.00 blænder TV2 op for deres helt nye quizprogram ‘Er der en læge tilstede?’. Programmet er baseret på norsk tv-format med titlen ‘Hva feiler det det?’. I Norge bliver programmet sendt på NRK, og har siden premieren i foråret 2016 høstede flotte seertal. I Norge er det netop nu i gang med tredje sæson af programmet.

Kan du google dig til alt på internettet? Det er præmisen for programmet og Hans Pilgaard er vært, når det spørgsmål bliver undersøgt på en underholdende måde i det nye program.

I programmet dyster et hold med tre læger mod et hold med tre helt almindelige danskere om at stille den rigtige diagnose. De to hold får oplyst nogle symptomer og skal ud fra disse stille en diagnose.

De tre almindelige danskere på søge på nettet, når de skal finde ud af, hvad gæsterne i programmet fejler, mens lægerne bliver begrænset af at de kun må bruge deres faglige viden. Normalt bruger lægerne internet på kontoret, men hvor gode er det uden internet? Holder deres kundskab og erfaring mod al den information de almindelige danskere finder på nettet?

Det kan man blive meget klogere på fra den 12. februar. Der bliver sendt 5 afsnit af programmet.