Oplev Christian Fuhlendorff og Ruben Søltoft til Summer.Comedy

Summer.Comedy er et udendørs comedy-show hvor man kan opleve nogle af de mest populære komikere i Danmark, krydret med et talent. Det startede i Holstebro tilbage i 2015 hvor man kunne opleve Tobias Dybvad, Thomas Warberg og Kasper Gross. Sidste år kunne man opleve Andreas Bo, Nikolaj Stokholm og Mark Le Févre.

I modsætning til 2015 og 2016 vil man i år kunne opleve Summer.Comedy i andre byer end Holstebro. Det er nemlig blevet besluttet at udvide arrangementet så man således også kan oplevede det i Aarhus og Silkeborg.

De komikere man kan opleve i år er Christian Fuhlendorff, Ruben Søltoft og André Jacobsen. Christian Fuhlendorff er en af landets mest populære komikere i øjeblikket. Han vandt prisen som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla i 2015, er fast deltager i Rundt på Gulvet, var vært på Gandhi på P3 og er snart aktuel med et dobbelt stand-up show, hvor første halvdel kan opleves i efteråret og anden del til foråret i 2018.

Ruben Søltoft vandt DM i Stand-up i 2010 og siden dengang er hans karriere kun gået fremad. En dådyrs sketch til Comedy Aid for nogle år tilbage blev et klip rigtig mange danskere stadig husker Ruben for den dag i dag. Han kan dog også andet end at immitere dådyr, det har han bevist med sit anmelderroste one-man show “Mit Hoved”, sin medvirken i “Live Fra Bremen” og hans skuespil i den meget populære TV serie “Sjit Happens”

André Jacbosen er en forholdsvis ny komiker i det danske comedy landsskab, men han har alligevel skabt opmærksomhed omkring sig selv ved at deltage i et hav af Open Mic´s i København, opvarmet for Linda P og været et af “De nye skud” under Zulu Comedy Festival 2016.

Showet kan opleves i Aarhus lørdag 29. juli, i Holstebro lørdag 5. august og i Silkeborg lørdag 9. september. Billetterne koster mellem 140 og 220 kr. alt afhængigt af hvornår du køber dem.