Page Four går i opløsning

Den succesfulde danske popgruppe Page Four har efter 4 år valgt at gå hver til sit. Gruppen blev stiftet i 2014 og har hurtigt opnået stor succes med sange som “Sommer”, “Du og jeg – Magi i luften”, “Fucking Smuk”, “17 år” og “Bedre end din eks”. Gruppen har frem til dags dato opnået 38.573.378 afspilninger på Spotify, hvoraf flere af deres mest populære sange har over 6 millioner afspilninger.

På Facebook og Instagram har Page Four lagt en besked ud til alle deres fans. Her skriver de blandt andet ” Efter fire fantastiske år med Page Four har vi besluttet at gå hver til sit. Det har været fire år, som vi har nydt i fulde drag, og som har budt på oplevelser, vi knap turde drømme om, inden vi mødte hinanden. Vi har stået på både de største og mindste scener i landet, optrådt på landsdækkende tv og til konfirmationer, og vi har mødt fans fra to til 100 år. Vores drømme gik i opfyldelse, og ingen af disse oplevelser vil vi bytte for noget i verden.”

Page Four har planlagt en forårsturné i maj, som skal forbi Greve, Aalborg, Aarhus og København. Denne turné gennemfører bandet, der samtidig skriver at de glæder sig til en sidste fest med deres fans.