Rasmus Bjerg klar med nyt soloshow

Rasmus Bjerg vender i efteråret 2017 tilbage med et nyt soloshow. Showet har fået titlen Rasmus Bjerg- Vel-bjerg´et.

I hans første soloshow, mødte vi ham som barn. Vi så ham som Stig Rossen, som Elvis, som klovn med rød næse, som sin morfar, sol Hello Kitty og som sig selv. Han forsøgte at besvare spørgsmålet om, hvad der egentlig er indeni Rasmus Bjerg.

I sit nye show samler han op, hvor han slap i det sidste show. Vi skal høre, hvordan det gik, efter at han forlod Vester Nebel. Han vil fortælle om at han blandet andet blev skuespiller, overvægtig og folkekær. Han blev Fair til Fire, han fik rhododendronbed, han fik sommerhus, han fik succes.

Rasmus stiller i sit nye show spørgsmålet. Er det muligt at nyde sin velbjergethed i ro og mag? Kan man sidde i sit vildmarksbad og nyde en kold øl uden forstyrrelser? Og hans svar er: Gu´ ka´ man ej! Overalt omkring sig ser han kriser. Finanskriser, flygtningekriser, oliekriser og kriser i almindelighed, og de maser sig ind i hans liv.

Hans nye show har premiere torsdag den 28. september 2017 på Bremen Teater i København. Derefter tager han rundt i landet med sit show.

Billetsalget er gået i gang, og du kan finde mere information om showet på rasmusbjerg.dk