Ruben Søltoft bliver sponsor for Tunesiens kvindelandshold

Kender du det at du står og skal ud og turnere med et one-man show i 2018 og skal skabe noget opmærksomhed omkring det, gerne på en alternativ måde der fange folks opmærksomhed og derfor vælger at sponsorere et kvindelandshold fra Afrika der skal spille mod Danmark i en VM-turnering?

Det er der nok ikke rigtig nogle der gør, altså udover Ruben Søltoft. Han har nemlig valgt at sponsorere hele Afrikas næstbedste håndboldstolthed Tunesien.

Ud af 23 VM-turneringer har de kvalificeret sig til hele 9 slutrunder, med en 12. plads ved slutrunden i Sovjet Unionen i 1975, hvor 12 hold deltog, som bedste resultat. Ved den seneste VM-slutrunde i Danmark i 2015 endte Tunesien på en flot, flot 21. plads ud af 24. hold. 

Sponsoratet drejer sig helt konkret om at Ruben Søltoft får sit hoved på den tunesiske spillerdragt til kampen mod Danmark. Oprindeligt ville han gerne have haft sponsoreret det danske landshold, men det var for dyrt.

Det tunesiske håndbold forbund var helt med på ideen fra start, skriver Ruben Søltoft i en mail til TV2.

– De var sådan ‘altså ved I godt, at vi ikke er særlig gode’, og så var jeg sådan ‘ved I godt, at jeg ikke er særlig rig’.

Det har dog også taget lang tid at få sponsoratet godkendt af det internationale håndboldforbund, fordi der ikke var nogen, der havde gjort det før.

– De sagde, at jeg kun måtte gøre det, hvis mit firma havde et logo. Så den eneste udfordring var at lave min onemanshow-plakat til et logo. Og lade være med at grine højt, hver gang jeg så logoet, skriver Søltoft videre i sin mail til TV2.

Med omtaler på tv2.dk og jp.dk, samt mere end 78.000 visninger af sin video på Facebook og alle de omtaler reklamestuntet kommer til at give på tirsdag virker det allerede til at pengene er godt givet ud.