Ruben Søltoft klar med nyt one-man show

I 2015 var Ruben Søltoft rundt i landet med sit første one-man show “Mit Hoved”. I efteråret 2018 er komikeren klar med sit andet one-man show.

Showet har fået titlen “Ting Fra Min Mund”, og i en pressemeddelelse bliver det beskrevet at vi af showet kan forvente os en Ruben i version 2.0.

I pressemeddelelsen skriver de “Selvom den karakteristiske frisure stadig kæmper med hjernen om, hvem der krøller mest, så er det en mere voksen udgave af den populære herre man møder i 2018. Han deler dog stadig gavmildt ud af egne livsoplevelser og pinlige erfaringer, og i en verden, hvor det handler usundt meget om at passe ind, er Ruben også anderledes, akavet og forbandet følsom. Alle disse personlige træk berører Ruben i det kommende show – hvor du skal forvente det uventede, når han går på scenen. Han er ældre, men stadig lidt af en pjatrøv!”

Om det nye show siger Ruben selv: “Jeg har rigtig store forventninger og jeg glæder mig åndssvagt meget til at komme hele landet rundt og kilde publikum med ord!” Han tilføjer: “Showet kommer til at vare cirka 80 minutter inklusive grinepauser. Mine egne grinepauser. Jeg tror virkelig, det bliver sjovt!”

Showet har premiere den 12. september 2018 i Odense, og billetter kan købes nu via rubensoltoft.dk.

Foto: Pressefoto
Foto: Pressefoto