‘Skam’ rykker til Aarhus

Som det første teater i verden lykkedes det for Aveny-T teateret at få lov til at dramatisere og opføre ‘SKAM’ på scenen.

Det viste sig at være en stor succes, hvor mere end 30.000 købte billet til forestilingen. Succesen har været så stor at man har valgt at forlænge med 24 ekstra forestillinger i februar og marts.

I februar bliver det for første gang dog også muligt at opleve forestillingen i Jylland, nærmere bestemt i Aarhus. Det sker fordi Musikhuset Aarhus har valgt at opføre forestillingen i deres Store Sal, der har plads til lidt over 1.600 pr. forestilling.

Teaterversionen af ‘Skam’ er blevet godt modtaget af både anmeldere og publikum, og Musikhuset Aarhus regner også med at forestillingen bliver en succes i Aarhus:

“Vi ved, at det er en fantastisk forestilling, der trak masser af unge og deres mødre ind i teatersalen på Aveny-T, som har sat den op. Så vi glæder os meget til både stykket og til dette nye samarbejde med det københavnske teater,” siger arrangementschef Mette Kier til Lokalavisen Aarhus.

Teaterversionen af tv-serien om Eva, Noora, Vilde, Sana, Chris, William, Jonas og Isak tager kærligt hånd om gymnasieelever og deres problemer med kærlighed, seksualitet, venskaber, mobning, og studieliv. Dens tro på fællesskabet, og at der altid er nogen, der smaler en op, når man er faldet, er rørende og stærk.

Indtil videre er der planlagt 4 forestillinger i Musikhuset Aarhus mellem den 6 og 11. november, og billeterne kan købes nu via. musikhusetaarhus.dk