Video: ‘SKAM Austin’ er begyndt – se de første klip

Tirsdag aften kl. 22.40 dansk tid blev det første klip fra ‘SKAM Austin’ offentliggjort via Facebook Watch, og dermed er første sæson af den amerikanske udgave af ‘SKAM’ skudt igang. 

På blot 7 timer er første klip med titlen ‘Loser’ allerede set næsten 500.000 gange, og det vidner om, at folk har ventet i spænding på den amerikanske udgave af serien. Fans af den originale norske ‘SKAM’ har især set frem til den amerikanske udgave efter det blev offentliggjort at Julie Andem, skaberen af ‘SKAM’, skulle instruere den amerikanske udgave.

Og blot tre timer senere blev det andet klip lagt ud.

 


På Facebook er reaktionerne på ‘SKAM Austin’ ret blandet. En del er umiddelbart ikke tilfredse med, at det virker til at være et remake af den norske ‘SKAM’. De vil gerne have haft en helt nyt historie, specielt fordi Julie Andem er en del af det amerikanske hold.

skamaustin_1

Andre er dog mere begejstret for starten, og glæder sig over at det virker nyt og anderledes, selvom de kan genkende elementer fra den originale ‘SKAM’.

skamaustin_2

Følg med på Facebook

I modsætning til den norske ‘SKAM’, som havde sin egen hjemmeside, så foregår online universet af ‘SKAM Austin’ på Facebook. Du kan følge med her https://www.facebook.com/SKAMaustin/

Og hvis man er typen, der gerne vil følge intenst med i ‘SKAM Austin’, kan man vælge at få notifikationer og se opdateringer fra ‘SKAM Austin’ lige så snart de kommer ud.

skamaustin_3