Vinderen af Comedy Fight Club Live er fundet

Her til aftenen løb finalen i Comedy Fight Club Live over skærmen. I aftenens afsnit havde de 6 komikere fået frie hænder til at tale om lige det som de havde lyst til. Altså intet tema som de skulle holde sig til.

Der blev derfor snakket om alle mulige ting. Alt lige fra at være en dårlig feminist til terror i Tarm. Det blev en aften hvor komikerne fik lov at fortælle lige det materiale de synes repræsenterede dem bedst. De skulle dog også lave en lille sketch som skulle vises inden de skulle på scenen. Det var en blandt omgang, hvor man godt kunne mærke at ikke alle har et talent for at lave sketchs.

Undervejs i programmet har komikeren kunne vinde ekstra tid til finalen. I de indledende runder har der været en dominerende komiker, nemlig Mikkel Klint Thorius. Han vandt hele fem af de indledende programmer, og fik to andenpladser. Det hav hele 1 minut og 35 sekunder ekstra i finalen. Til sammenligning fik de andre komikere ”blot” mellem 35 og 65 sekunder ekstra.

Hvis man på forhånd skulle udpege en top tre, på baggrund af deres placeringer i de indledende runder, så ville tredjepladsen gå til Jacob Svendsen. Han har fået to tredjepladser og en første plads. Andenpladsen vil gå til Ane Høgsberg, som har fået fire andenpladser og en første plads. Førstepladsen ville gå til Mikkel Klint Thorius som har fået fem førstepladser og to andenpladser. På forhånd var det dog spået at det mest var Ane Høgsberg og Mikkel Klint Thorius som kæmpede om sejren.

Da det var afgørelsens time blev det afsløret at Frederik Rosgaard fik en tredjeplads, Ane Høgsberg en andenplads og vinderen blev Mikkel Klint Thorius. Præmien til vinderen var en tur til LA i 10 dage med alt betalt og lommepenge.

Mikkel og Frederik havde på forhånd lavet en aftale om at tage hinanden med hvis de vandt. Hvilket betyder at Mikkel tager Frederik med på turen. Hvilket efterlader Ane som den eneste der ikke fik nået ud af sin flotte andenplads i programmet.