Anmeldelse af Rudimental: Tung bas på Rådhuspladsen

Jeg ankommer til koncerten en god halv time inden koncerten er annonceret til at starte. der er ikke mange da jeg ankommer. Men som kl. nærmer sig 19.30 kommer der flere og flere mennesker og snart er der næsten helt fyldt på rådhuspladsen. Dj’en der står for underholdningen sørger for at de mange publikummer holder humøret højt og klar til aftenens næste koncert, Engelske Rudimental.

Om det er en ændring af programmet som de har glemt at give (i hvert fald mig) besked om eller om det er andre omstændigheder der gør det starter koncerten dog først kl. 20.20 og ikke kl 19.25 som annonceret.

Dette gør desværre at jeg ikke kan nå at blive til hele koncerten men i må nøjes med at høre om den første halvdel.

Rudimental har helt fra start total kontrol over situationen og når nemt ud til det dansende publikum. Crewet består idag af 2 dj’s 2 vokaler, 2 blæsere og en mand med en mikrofon som jeg er lidt i tvivl om hvad egentligt laver.

Den tunge bas brager ud gennem højtalerne smukt akkompagneret af de livlige blæsere og sikre vokaler.

Da starten af stort hittet “Lay It All On Me” rammer publikum eksploderer stemningen. De mange mennesker både synger og danser med bandet i den bagende aftensol.

Bandet veksler imellem at spille live numre og fyrer op for rendyrket dj set og det fungerer fremragende for dem.

Her må jeg desværre allerede forlade koncerten hvilket er virkeligt ærgerligt da bandet virkelig forstår at fyre op under en fest, men resten af aftenens festligheder venter.