Anmeldelse af Isac Elliot og EBEN: Energifyldt opvarmning

Amerikanske EBEN var den første af 2 opvarmnings artister til lørdagens koncert med boybandet Why Don’t We.

Helt fra start af var den amerikanske popsanger, sprængfyldt med energi, og han fik hurtigt de mange publikummer med sig. Desværre var dette også alt han gjorde. Backing tracket var skruet så højt op, at vokalen på denne helt fuldstændigt overdøvede hans eget halvhjertede forsøg på at synge, og det var fuldstændigt som at høre pladen.

Hans gode energi og tilstedeværelse med publikummet vejer dog lidt op, og gør det til en okay præstation fra den unge amerikaner.

EBEN får tre stjerner for sin opvarmning, som har gjort at publikum var i stødet og klar til aftenens anden opvarmning, Finske Isac Elliot.

Isac Elliot havde til aftenens koncert taget en guitarist/korsanger med, til at akkompagnere sig på scenen, og de 2 havde fra start til slut en fantastisk dynamik og kemi.

Ligesom med EBEN var der fuld energi på koncerten fra start til slut. Både under de forskellige numre, men også under de indlagte pauser mellem numrene. I disse pauser fortæller Isac bla. forskellige anekdoter, de snakker lidt dansk; eller prøver på det, og hiver en god ven op på scenen.

Under hans afsluttende nummer hopper han sågar ned fra scenen og begynder at tage selfies med publikum.

Heldigvis går alt denne energi og bevægelse på scenen ikke synderligt ud over vokalen, som hele koncerten igennem er ganske stabil.

I bund og grund ligner de bare nogen der har det virkeligt sjov og nyder det de laver, og dette smitter i høj grad af på publikum som nu er mere end klar til en time med Why Don’t We. Isac Elliot får fire stjerner.

Billeder

Herunder kan du se billeder fra de to opvarmningsartister, taget af vores fotograf Kasper Bundvad.

_DSC5340_DSC5343_DSC5440_DSC5364_DSC5421_DSC5406_DSC5559_DSC5448_DSC5475_DSC5492_DSC5565_DSC5472_DSC5515_DSC5578_DSC5587_DSC5488