Anmeldelse: N.E.R.D viste hvordan ren vildskab ser ud

En energisk start med vilde dansere, liveband, Pharrell Williams og Shae Haley hoppende rundt på scenen og alles hænder oppe i vejret, var bare begyndelsen på en vanvittig koncert med N.E.R.D fredag aften på Northside.

Der var så meget knald på at det kom helt bag på publikum der bare stod og iagttog vildskaben på scenen, inden Pharrell satte ind og beordrede crowdsurf og mospits i massevis, selvom det på forhånd var meldt ud på storskærmene at dette var forbudt.

Vi fik serveret en masse materiale fra N.E.R.D.s bagkatalog, og derefter en medley af diverse The Neptunes-producerede sange. Det fungerede bedst med de kendte sange som “Drop it Like Its Hot”(Snoop Dogg) og “Alright”(Kendrick Lamar) og lidt mindre godt med sange som “Grindin”(Clipse) og “Neon Guts”(Lil Uzi Vert), som tydeligvis var mindre kendte blandt publikum.

Hver eneste gang man troede, at energien havde nået sit højdepunkt, blev det bare endnu vildere. Der kom to heldige fans på scenen, trommeslageren hamrede derud af og sangene “She Wants to Move”, “Rockstar” og “Lapdance” tog koncerten til et helt nyt niveau.

Det eneste man kunne have ønsket mere af var Pharrell’s sprøde falset og sangstemme, som undervejs varierede i volumen og generelt var for lav. Ligeledes savnede man lidt flere kendte sange som f.eks. “Hypnotize U” og “Provider”.

Det var dog ikke noget, der satte en stopper for festen, der endte med ikke bare én, men hele to gennemspilninger af “Lemon”.