Anmeldelse: Sigrid kom, så og sejrede på Tinderbox

Den blot 22-årige norske sangerinde har på relativt kort tid slået sit navn fast som en af fremtidens store stjerne fra Norge.

De seneste par år har den norske sangerinde haft to top 15 hits i Storbritannien og hendes debutalbum gik sin sejrsgang rundt i Europa.

Torsdag eftermiddag indtog den norske sangerinde Teltscenen på Tinderbox med hittet ‘Sucker Punch’ fra hendes første album med samme titel. Det er en start der fra første takt får gang i fællessangen og dansen i teltet.

Sigrid udviser igennem hele koncerten en dejlig naturlighed på scenen, og hun virker oprigtigt til at elske at stå på scenen. Det virker også til at publikum føler dette, da publikum igennem hele koncerten skaber en fantastisk atmosfære i teltet.

Specielt under nogle af hendes største hits ‘Don´t Kill My Vibe’ og ‘Strangers’ at der virkelig kom gang i teltet. Og da Sigrid spurgte om publikum var klar til at danse med hende, svarede hun selv ‘Of course. You´re danish’.

Sigrid fortæller mod slutningen af koncerten af hun har været ramt af en omgang influenza, og beklager derfor at hendes stemme ikke er helt optimal. Det var dog bestemt ikke noget der blev lagt mærke til, og Sigrid sang det meste af koncerten rent, og hendes stemme var, som altid, en fornøjelse at lytte til.

Alt i alt leverede Sigrid en fremragende præstation på dette års Tinderbox, der fik aktiveret det danske publikum til en norsk-dansk popfest, med alt hvad det tilhører.