Mark Le Fêvre er klar med sit første one-man show

Med mere end 93 millioner visninger og over 226.000 fans på Facebook er komikeren Mark Le Fêvre på få år blevet en af de mest populære danske komikere online. Komikeren har siden 2015 underholdt kongeriget med videoer, der har sikret ham massiv succes, som blandt andet ‘Jyde-man’, hvis videoer ofte ses op mod 1 million gange.

Komikeren har for kort tid siden offentliggjort, at han til næste år vil drage rundt i landet med sit første one-man show “Bøvl”. Mere jysk bliver det ikke.

Showet bliver beskrevet sådan her:

“Hej, jeg hedder Mark Le Fêvre. Du tænker måske ”hvem er du?” Det har du nu endelig chancen for at finde ud af! Fordi jeg laver mit første one-man show! Det hedder ”BØVL”. Jeg kunne da sagtens lave et show om alle de gode ting i mit liv. Men jeg vil også gerne have at showet bliver sjovt. For lad os være ærlige. Ingen gider at høre om hvor godt, nogen har det. Det er meget sjovere at høre om de ting, der går galt. Jeg bøvler med PRÆCIS de samme ting som alle jer andre. Det hele bliver skide sjovt, og jeg glæder mig ekstremt meget til at give jer et indblik i mit liv.”

Showet har premiere den 27. februar 2019, i komikerens hjemby Horsens, og fortsætter landet rundt frem til den 3. maj 2019, hvor showet slutter af i Aabenraa. Billetter kan købes på marklefevre.dk