Kevin Hart kommer til Danmark

Kevin Hart er comedyens svar på en ægte rockstjene og en mand med mange talenter – et af dem er at være hysterisk morsom. Det får danskerne fornøjelsen af at opleve til sommer, hvor den populære amerikanske komiker bringer sin Irresponsible Tour til Royal Arena i København 16. august.

Komiker, skuespiller, forfatter, comedy-mogul og forretningsmand. Kevin Hart er en af tidens største og ikke mindst sjoveste entertainere. Han bærer flere hatte end de fleste – og publikum kan glæde sig til at opleve Kevin Hart iført alle disse, når han starter sin verdensturne dette forår. En omfattede tour der blandt andet bringer ham til Las Vegas, Sydney, London, Singapore og København.

Kevin Harts seneste comedy-tour WHAT NOW solgte arenaer ud verden over og gjorde samtidig Kevin Hart til den første komiker, der har udsolgt et NFL stadion, da han optrådte for over 50.000 publikummer på Lincoln Financial Field i Philadelphia. Blot i Europa solgte touren mere end 150.000 billetter, og mon ikke Hart gentager succesen, når han rammer mere end 100 byer verden over denne sommer.

Kevin Hart har medvirket i mere end 20 film heriblandt Little Fockers, Death at a Funeral, Fool’s Gold, The 40 Year-Old Virgin, Get Hard og Ride Along. I øjeblikket har Hart filmen Night School i støbeskeen, en film hvor han både har været med til at nedfælde manuskript, instruere og spiller med i.

2017 har været et fremragende år for Kevin Hart. Hans bog om sine erindringer I Can’t Make This Up: Life Lessons stormede ind som nummer 1 på New York Times Bestseller-liste, hvor den lå i ti solide uger. Samme år lagde Hart også stemme til titelkarakteren i Captain Underpants og spillede rollen som Fridge i genindspilningen af Jumanji. Hart’s seneste eventyr er LOL Network – Laugh Out Loud, et comedy-brand og online multiplatform med masser af comedy, stand-up specials, liveshows og meget andet.

Kevin Hart besøgte Skandinavien i 2016, hvor han optrådte for arenaer fyldt til bristepunktet i Malmø, Stockholm og Oslo. Til sommer kommer verdensstjernen til Danmark – Uansvarlig og klar til at få Royal Arena til at græde af grin.

Billetsalget til showet starter 2. februar kl. 10 via. Ticketmaster.