Marcus & Martinus skal være medværter i Natholdet

De mange danske fans af Marcus & Martinus kan godt begynde at glæde sig til næste uge. Der gæster de norske superstjerner nemlig Danmark for at være medværter i Natholdet med Anders Breinholt. Det blev bekræftet af Anders Breinholt i torsdagens udgave af Natholdet.

Nærmere bestemt er det mandag den 20. november Marcus & Martinus gæster Natholdet. Det sker i forbindelse med at de netop har udgivet deres tredje album “Moments”, og i den forbindelse kan fansene jo håbe at de giver et lille nummer i programmet.

Præcis hvornår programmet bliver optaget er ukendt for os. Ifølge vedholdende rygter fra detektivfans der følger drengenes færden skal de allerede til Danmark søndag, dagen efter deres koncert i Finland. Derfor vil programmet enten blive optaget søndag, eller mandag, hvor der faktisk er programsat en optagelse. Det kan enten være tidspunktet det bliver optaget, eller en falsk opsat optagelse for at vildlede om optagelsen, eller blot en optagelse med en hel anden gæst. Hvis det bliver mandag vil optagelsen finde sted fra 14.15 til kl 16.00 i Natholdets studie på Amager.

En ting er dog sikkert, og det er at programmet bliver sendt mandag aften på TV2 kl. 22.55.

Læs også: Marcus & Martinus bogsignering i Danmark

Som dem der ser Natholdet er klar over er der plads til et begrænset antal publikummer til hver optagelse af showet, og mange fans stiller garanteret sig selv spørgsmålet om hvordan de kan komme med til optagelsen af programmet med Marcus & Martinus.

Hvis optagelsen finder sted mandag er der dog, desværre for de mange fans, allerede fuldt booket til optagelsen af det program. Det kan ses med egne øjne her: Publikum til Natholdet

Foto: Screenshot
Næste uges medværter i Natholdet. Foto: Screenshot