Anmeldelse: Nicki Minaj flopper i Royal Arena

Fredagens koncert med den lille, stærkt rappende, 36-årige rapper var en rutsjebanetur uden lige.

Allerede fra start tydede alt på at dette ville blive en yderst mærkelig aften, da store Royal Arena var blevet halveret i størrelse, og de fleste af de mange siddepladser var ligeledes dækket af. Begrundelse? Der var simpelthen ikke blevet solgt billetter nok til at fylde den store sal. Med et fremmøde på omkring de 4000 mennesker er det en noget anderledes oplevelse at være i arenaen end det plejer at være.

Om det er det ringe fremmøde, tekniske problemer eller gode gamle stjernenykker der gør det er ikke til at sige, men koncerten starter over 63 min forsinket, og oveni dette havde man endda valgt at korte det danske opvarmningsband, Vild Smith, fra 30 min til kun 15 korte minutter.

Som sagt var det en meget mærkelig aften i Royal Arena. Selvom den erfarne amerikanske rapper leverede et overdådigt og spektakulært show med gimmicks, dansere og leverede velgjorte rap passager, var det alligevel lidt som om at showet tabte pusten i ny og næ.

Den første kikser så dagens lys da Nicki og en medbragt dj (Dj Boof) på værste vis forsøger at lave kikset karaoke med de få publikummer der er til stede. Problemet var dog at publikummet ikke var i stand til at gengive de indviklede raptekster med en tilstrækkelig kraft til at fylde den ellers formindskede arena, og popstjernen blev derfor selv nødt til akavet at synge et par af de udvalgte omkvæd.

Herfra går der et godt stykke tid før der igen sker noget spændende i koncerten, nu er det nemlig blevet rapperen Juice Wrld’s tur til at forsøge at sætte ild under de få publikummer. Dog gør han om end et endnu værre job. for i modsætning til den erfarne sangerinde har den unge rapper ualmindeligt svært ved at ramme tonerne i hans sange helt rent.

Der er dog også mange af publikummerne der under hans lidt for lange set, ser deres snit til at få fyldt forsyningerne op ude i baren.

Dette var en højst usædvanlig og akavet midte af en koncert, der ville have været langt bedre uden.

Selvom at der er meget negativt at sige om fredagens koncert, var der dog også nogle højdepunkter.

Rapperindens storhits som ‘Anaconda’, ‘Starships’, ‘Feeling Mysel’” og ‘Superbass’ blev leveret på overbevisende vis, og da også til stor glæde for de fremmødte publikummer.

Tilføjer man samtidig en imponerende sceneshow, der inkludere en gigantisk bevinget enhjørning, en overdimensinoeret sofa, som popikonet slængte sig i under et par af numrene, letpåklædte dansere, der til forveksling kunne sammenlignes med samurai kriger, og en scene der kunne hæves og sænkes i flere niveauer, var det med til at gøre koncerten til en, trods alt, tålelig oplevelse.