Nyt comedy show: En aften med Thomas Warberg & Kasper Gross

De sidste par år har Thomas Warberg gået rundt på sin egen comedy club i København og hygget sig foran et lille intimt publikum. Det har været shows på en times tid, der har handlet om alt mellem himmel og jord, og samtidig om absolut intet. Det har været uorganiseret, spontant og ikke mindst hysterisk sjovt, både for Thomas og for det københavnske publikum.

Men nu har Thomas fået nok. Nok af København. Nok af café lattéer, speltmødre og FCK-bøller. Nok af tre timers myldretid, aggressive buschauffører og endnu mere aggressive duer. Han vil ud i Danmark! Ud og mærke suset fra Vesterhavet, og suset fra de tomme motorveje i Nordjylland. Mærke de dejlige kurver i det fynske landskab, og løbe skrækslagen fra de farlige kurver i de sønderjyske kvinder. Fryse sin røv i laser i Midtjylland, og fryse sin røv i laser på Lolland-Falster (det er generelt et koldt land).

Derfor har han valgt at tage ud på en lille turné rundt i landet til februar, sammen med komikeren Kasper Gross, der i 2017 var nomineret til årets talentpris ved Zulu Comedy Galla.

Man kan opleve en aften med Thomas Warberg og Kasper Gross fra den 16. februar til og med den 9. marts. Billetterne kan købes nu via thomaswarberg.dk