Simon Talbot gør Danmark “great again” næste år

Simon Talbot har det seneste års tid boet i Los Angeles hvor han har jagtet et amerikansk gennembrud. I hans tid derovre er han blevet klogeret på amerikanerne, politik og comedy. Erfaringerne og oplevelserne vil han bruge i hans nye one man-show “Make Denmark Great Again”.

I en pressemeddelelse omkring showet bliver der skrevet:

“For halvandet år siden var livet gået i hak for Simon Talbot. Han levede lidt for mageligt i sin comfort-zone og kedede sig reelt i den daglige trummerum, selvom han på scenerne og i TV høstede både roser og succes. I stedet for at stille sig tilfreds med den hjemlige succes, besluttede han sig for at ryste op i det hele og prøve at starte forfra: Han hoppede derfor ombord på et fly til USA for at jagte ‘The American Dream’.”

Det er det der er kommet et nyt show ud af, som han skal landet rundt med i 2018. Simon mener, efter USA-opholdet, at Danmark godt kan blive lidt ‘greatere’. Vi danskere er alt for indelukkede, stille og har generelt meget svært ved at rose os selv og hinanden. I pressemeddelelsen siger han:

“Danskerne skal have mere ‘huttelihut’ ind i hverdagen. Forestil jer amerikansk selvtillid men med dansk hygge. Tænk, hvis tjenerne på cafeerne i København under serveringen af kaffe og kage råbte ‘boom bitches!”, griner Simon Talbot og fortsætter:

“Hvis jeg nu siger, jeg drømmer om at åbne et tæppeland, vil det i Amerika give high-fives og tilkendegivelser som: “You can do it! Just follow your dreams!” Herhjemme ville vi sige “jamen det kan du da ikke finde ud af”. Vi skal lære at springe ud i det, vi drømmer om og turde tro på, at det nok skal lykkes”, siger Simon i pressemeddelelsen.

Showet har premiere 13. september 2018 på Bremen Teater i København og turnerer herefter landet rundt i hele landet frem til starten af december.

22308821_1666724880045451_356089850281909490_n
Foto: Pressefoto