SKAM stjerne med i dansk tv-serie

Foto: NRK

Det er ikke lang tid siden at optagelserne startede til den nye TV2 serie “Håbet”. Serien udspiller sig i 1899, hvor vi følger forældreløse Maries kamp for at finde sin far – en sømand, som alle tror er gået ned med sit skib. Forklædt som dreng stikker Marie til søs med skonnerten “Håbet” på en dramatisk færd fra Danmarks kyster og til Norge, fuld af farer og uretfærdigheder, men også af venskab og kærlighed.

Netop det faktum at Norge er en del af denne serie har gjort at fans af SKAM nu får lov til at se mere til en af hovedrolleindehaverne fra den populære serie.

I “Håbet” spiller Lisa Teige, som i “SKAM” havde rollen som Eva, nemlig med. Hun spiller en pige den forældreløse Marie på 15 år møder i Norge, da hun stikker til søs for at finde sin forsvundne far.

– Det var spændende at spille med i en anden tidsperiode, end jeg er vant til, men det var en udfordring at forstå, hvad alle sagde på dansk. Men det gik bedre til sidst, siger Lisa Teige til TV 2.

Den norske skuespiller har trukket sig lidt tilbage fra rampelyset efter SKAM. Hun er nemlig startet på et studie i samtidsdans på Kunsthøgskolen i Oslo.

– Jeg spiller stadig skuespil, men det er svært at finde tid til det ved siden af studiet. Men det er hyggeligt at kunne tage nogle mindre roller, som jeg fik mulighed for i ‘Håbet’, siger Lisa Teige.

Udover Lisa består rollelisten af hovedrollen Marie, som spilles af den debuterende skuespiller Anine Lindvig, og blandt de øvrige roller ses blandt andre, Lars Brygmann, Lars Ranthe, Molly Blixt Egelind, Jon Lange, Albert Lindhardt og Kirsten Olesen. 

Serien kan ses på TV2 til efteråret 2018.